Kuntosali

 

KUNTOSALI Meillä on korkealuokkaiset harjoituslaitteet sekä Wellness­ohjelmajärjestelmä.

CARDIO Monipuoliselta Cardio-­osastolta löytyy juoksumatot, erilaiset crosstrainerit, pyörät, käsipyörät, soutu-­ sekä hiihtolaitteet. 

VOIMAHARJOITTELU Meillä on todella monipuolinen vapaapainopuoli. Sieltä löytyy myöskin TechnoGymin Pure Strength-­koneet, Smithteline sekä monipuolinen Crossfit­teline, joka täydentää varustusta. 

KINESIS Kinesis­ ja TechnoGymin Easyline­-laitteille on oma tila. Tilaa voidaan käyttää myöskin ohjatuissa harjoituksissa. Tämä sali soveltuu hyvin hyppyharjoitteluun ja venyttelyyn. 

NYRKKEILY Alakerrasta löytyy nyrkkeilysali tatamimattoineen. Ohjatut nyrkkeilytunnit ja pienryhmätunnit voidaan pitää tässä salissa. 

AEROBIC­SALI Salia käytetään pääasiassa lihaskuntotunteihin ja venyttelyihin suuremmille ryhmille. 

SPINNINGSALI Spinningsalissa on 25 asiakaspyörää ja ohjaajapyörä, viihtyisä sali discovaloineen ja Activiovyö­tauluineen. 

LEIKKINURKKA Jos lapset ovat mukana vanhempien ollessa harjoittelemassa, turvallisuuden vuoksi on hyvä, että lapset oleskelvat leikkinurkassa.

Solarium

Olet tervetullut solariumiimme kun olet täyttänyt 18 vuotta. Solariumin lamput ovat D- vitamiinilamppuja.

Tutustu suosituksiin ennen solariumin käyttöä. Suositukset ja käyttöohjeet löytyvät myöskin solariumhuoneen seinältä.

Voit tulla ilman ajanvarausta, mutta varminta on soittaa tai lähettää tekstiviesti, puh. 044-777 2322.

Wellness

Wellness – avain toimii henkilökohtaisena valmentajana ja harjoituspäiväkirjana. Avaimeen laitetaan henkilökohtainen harjoitusohjelma ja seuraat sitä koko harjoituksen ajan – lämmittelystä loppuverryttelyyn. Mywellness sovelluksen ladattuasi avain synkronoituu sovelluksen kanssa.

Avaimen antamalla ohjeella aloitat harjoittelun ja jatkat ohjeiden mukaan. Lopetat päivän harjoituksen nähdäksesi tuloksen, painot mitä olet nostanut tai juostun matkan ja kalorinkulutuksen. Treenaa laitteilla tai vapailla painoilla – kaikki voidaan tallentaa avaimelle. Voit myöskin tallentaa avaimelle muut harjoitukset kuten uinti, kävely, pyörälenkit, spinning ym. liikunta. Yksinkertaista ja todella motivoivaa!

Avaimella voit lukita vaatekaappisi treenin ajaksi.

Avain + perus treeniohjelma 50€

Kurssit

Monista kursseistamme on tullut erittäin suosittuja. Ne alkoivat Shape me up-kurssilla, jonka ajatuksena oli ”päästä alkuun kesän jälkeen”. Kurssista tuli nopeasti suuri hitti ja se on saanut jatkoa vaihtelevalla sisällöllä sekä eri vaikeusasteilla. Meillä on ollut mm. Shape me up, Faster & Stronger, voimaharjoittelu-, kesä- sekä tehokursseja.

Tällä hetkellä kurssikonsepti menee nimellä In Shape. Kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat valmiiksi suunnitellun ohjelman, monipuolista liikuntaa, treenejä edullisempaan hintaan sekä motivaatiota ja liikunnaniloa!

Muut

Yrityspalvelut

Yrityksenne voi tehdä sopimuksen Jeppis gymille ja yhdessä teemme sopimuksen ehdot, maksut ja laskutuksen.

Yrityksenne voi varata myöskin ohjatut harjoituskerrat henkilökunnallenn. Harjoitus voi olla ryhmäharjoitus tai ohjattu harjoitus salilla, jossa saatte ohjauksen laitteiden toiminnasta samanaikaisesti.

Yrityksenne voi myöskin varata TYKY-päivän joka voi sisältää erilaisia kokonaisuuksia, esim. spinning, erilaisia lihaskuntoharjoituksia, saliharjoittelua, venyttelyä tai Mediyogaa. Tyky-päivä voi olla yhdistelmä useista lyhyemmistä harjoituksista. Ehkä joku löytää uuden kuntoilumuodon saadessaan kokeilla jotain täysin uutta?

Otamme vastaan myöskin kaikenlaisia kuntoseteleitä ja kuntokortteja.

 

 

Personal trainer

Olen Tiina Saarikettu ja toimin Jeppis Gymillä ryhmäliikunta ohjaajana. Olen myös Personal trainer, Ravintovalmentaja ja Psyykkinen valmentaja.

Onko sinun tavoitteenasi saada hyvinvointia arkeesi? Ota rohkeasti yhteyttä. Ensimmäinen 30 min. konsultaatiotapaaminen on aina ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Valmennukset rakennetaan aina jokaisen asiakkaan omista lähtökohdista, toiveista ja tavoitteista käsin. Valmennuksessa keskitymme laadukkaaseen palautumiseen, terveelliseen, monipuoliseen sekä riittävään ravintoon. Liikunnan ilon löytämiseen. Siihen miten oivallat ja opit johtamaan omaa hyvinvointia. Kokonaisvaltaista hyvinvointia suurella sydämellä.

Personal trainer, ravintovalmentaja, psyykkinen valmentaja

TIINA SAARIKETTU
tiina68kettu@gmail.com
puh. 050-5434106

 

 

Urheiluvalmennus

Oletko urheilija? Silloin tiedät varmasti lajikohtaisen voima- ja kuntosaliharjoittelun tärkeyden. Teemme kuntotestejä sekä harjoitusohjelmia sovittaen testituloksiin.

Parantamalla tuloksia pääset maaliin!

Urheiluvalmentaja
TAPIO HEPOKANGAS
jeppisgym@hotmail.com
puh. 050-­3490 506