Personal

Tapio Hepokangas – Ägare

 

Tanja Holmqvist – Instruktör, heltidsarbetare

Jag är tvåbarnsmamma och motionering har alltid varit nära mitt hjärta. Jag jobbar fulltid på Jeppis Gym och studerar försäljning och marknadsföring vid sidan av jobbet. Du ser mig huvudsakligen i receptionen eller som instruktör på cirkelträningar samt spinningpass.

Min fritid spenderar jag med familj och vänner. Mycket tid spenderar jag också med gymträning, där jag för tillfället är mest intresserad av styrketräning. Välmående och ketogenisk kost hör till mina största intressen och jag har fått en rolig hobby genom att göra some om dem.

 

Timo Pettersson – Instruktör, deltidsarbetare

Jag är född och uppväxt i Sverige men flyttade till Jakobstad 2015. Mitt jobb på Jeppis Gym började jag under året 2022. Jag jobbar både i receptionen och drar ledda cirkelträningspass på gymmet. På min fritid tränar jag styrka, deltar på spinningpass och går på långa promenader.

Jag uppmuntrar folk att träna eftersom det påverkar den psykiska och fysiska hälsan positivt samt hjälper en att hållas frisk!

 

Patricia Sundqvist – Instruktör

Jag är en 30+ tvåbarns mamma och sambo. Jobbet inom vården är min huvudsyssla där jag hållit till redan närmare 15 år.

Jag har inte alltid gillat motion och träning men kan idag med handen på hjärtat säga att jag aldrig saknar träningsmotivation; det har blivit en livsstil!

Sen gillar jag att variera träning hejvilt, all träning är bra träning. Ofta hittar ni mig på styrkesidan där jag försöker komma upp till 100kg i knäböj eller öka på mina blygsamma vikter i bänkpress. Däremellan är jag i spinningsalen, på något grupp pass eller ute på en lång promenad.

 

Heidi Kuusisaari – Instruktör

Jag är tvåbarnsmamma som jobbar dagtid som klass- och språkbadslärare i Oxhamns skola.

Träning ger mig energi och jag brinner speciellt för spinning, styrketräning och dans. Jag hoppas kunna förmedla rörelseglädje och kunna erbjuda svettiga och roliga pass där kunden också har möjlighet att utmana sig själv.

 

Carolina Granfors – Instruktör

Jag är en äventyrslysten typ som mår bäst när jag rör på mig och det får gärna kännas i hjärt- eller benmusklerna. Triathlon har jag fastnat för och det har fört mig både ut i finska urskogar och till Ironman på Hawaii.

Jag läser en hel del (oftast samma böcker om och om igen..) och gillar att sova. Gärna > 60h/vecka 🙂

Mig hittar du säkrast på intervallspinning på måndagar, välkommen med!

 

Mia Sundqvist – Instruktör

Tiina Saarikettu – Instruktör, PT

Jag har hört till Jeppis Gyms instruktörer i flera års tid nu. Jag drar spinning-, muskel- och rörlighetspass. Du kan också se mig på gymmet med PT-kunder. Ett viktigt budskap jag vill föra med mig är motionsglädje. ”Motionera inte för att du hatar din kropp, utan för att du Älskar dig själv.”

Mina favorit aktiviteter på fritiden: Att leka med mina barnbarn och spendera tid med familjen. Mångsidig motion. Jag älskar speciellt att hoppa på min fatbike och styra mot skogsstigar med min man. Studier inom välmående, särskilt studierna om sinnets kraft i förändringen.

Jag har utfört studier till personal trainer, kostrådgivare och mental tränare. För tillfället studerar jag till motivations coach. Hoppas vi syns på passen. Ni är varmt välkomna!

 

Milena Högkulla – instruktör

Utbildad socionom och jobbar till vardags som lärare inom småbarnspedagogiken. Har varit en del av Team Jeppis Gym sedan 2007 och på gymmet instruerar jag olika typer av spinningpass, JG pump, core & Stretch/mobility m.m. Fritiden fylls för tillfället av egen träning, husprojekt samt familjetid med mannen och våra två barn.

 

heidi bergman – Instruktör, deltidsarbetare

 

Mitt namn är Heidi och jag brinner i första hand för att kunna påverka min omgivning positivt på olika sätt, inspirera människor till förändring och lära mig nya saker! För det mesta sitter jag vid reception i gymmet, men ibland får jag hoppa in och vikariera även diverse timmar. Och träffa våra underbara kunder!
Jag tror starkt på att träning stöder vårt välmående och är en kritiskt del av en fungerande vardag: den bästa träningen är den som blir av! 
På min fritid försöker jag vara en måttlig motionär, utomhuspysslare, kattgosare, tupplurare och spelentusiast! 

Anita Snellman – Instruktör

En glad tjej mitt i livet som bor i Sandsund med min fina Golden retriever, prinsessan Jessi. I mitt liv rymms förutom mitt jobb, även hunden, resor, vänner och självklart motion.

Jag har varit motionsinstruktör i flera år varav de senaste åren på Jeppis Gym. Styrketräningspass ligger mig varmt om hjärtat och nu har jag även hittat spinning och trivs utmärkt med att instruera även från spinningcykeln till skön musik.

Jag tror på att träning ska vara roligt. Ett pass där du får träna enligt din nivå, men också får utmana dig själv och har roligt, är ett optimalt pass. Det strävar jag till att ge mina deltagare. Till Jeppis Gym och på mina pass får du komma som du är – för jag kommer också som jag är.

 

Tina Gäddnäs – instruktör

Spinning instruktör, myslöpare och cyklist samt mamma till två underbara killar och italienska vattenhundar. Berörs av snälla människor och värdesätter mina vänner och familj.

Med bra musik och genuin pepp hoppas jag ge dej inspiration för passet och att du ska må som en drottning eller kung efteråt! Bästa med spinning är att alla kan vara med, ung som gammal, oberoende dagsformen!

Jemina Salonen – intsruktör

Jag är fyrabarnsmamma och på min fritid trenar jag judo och brasiliansk jujutsu samt gymtränar och joggar. Jag studerar till bioanalytiker och mellan studierna drar jag pass här på Jeppis Gym samt jobbar i laboraturium och som ordningsvakt.

Det bästa med träning är då man märker hur man utvecklas och den härliga känslan efter ett pass! Mitt favorit pass är crosstraining, eftersom man får använda sin kreativitet då man planerar innehållet och passet lämpar sig för alla.

Det är härligt att efter passet se människor som har vunnit över sig själva och att deras ansikten glittrar av både svett och glädje!

 

Minna Hienovirta – instruktör

Jag har varit med i gänget sedan 2012 då jag började med att hålla spinning. Det gav mersmak och under åren har jag hållit alla möjliga olika pass, men spinning har hållits kvar som min favorit.

Jag är trebarnsmamma så tid för egen träning kan ibland vara utmanande, men ändå så viktigt att få in något varje vecka som gör att kroppen håller bättre. Träning för mig är ett sätt att koppla av från ett ibland ganska utmanande heltidsjobb och vardagens rutiner.

 

Ann-Sofie Smedlund – intsruktör

hevin hasan – instruktör, inhoppare

Jag heter Hevin, är 21 år och bor i Jakobstad. Jag började som liaelev här på Jeppis Gym då jag utbildade mig till ungdomsledare och efter jag blev uexaminerad fick jag jobb här som instruktör och inhoppare i reseptionen. Bästa arbtesplatsen någonsin! 

Själv är jag pigg och motiverad att träna! På min fritid brukar jag vara ute och gå eller cyckla samt gymträna och delta på spinningpass. 

 

Maria Björkgård – instruktör

Riitta Huittila – städning

Jag har fem vuxna barn och två barnbarn. Två katter hör också till min familj.

Jag började jobba på Jeppis Gym 2012 och min arbetsuppgift är städning. Jag brukar delta på ledda cirkelträningar en gång i veckan.