tuntiselitys

passbeskrivning

JG tuntien nimissä tarkoittaa Jeppis Gymin omien ohjaajien suunnittelemia ohjelmia.

JG Pump
JG Pump on tunti, jolla musiikin tahtiin treenataan lihasvoimaa sekä -kestävyyttä levytangon, käsipainojen ja oman kehonpainon avulla. Käymme jokaisen lihasryhmän liikkeet perusteellisesti läpi, joten tunti sopii erinomaisesti alottelijoille niin miehille kuin naisille.

JG Shape
Iloinen ja energinen tunti, joka vahvistaa kehoa sekä parantaa kuntoa ja liikkuvuutta. Tunnilla tehdään tehokkaita lihaskuntoharjoitteita käyttäen omaa kehoa sekä kuminauhoja. Kaikille, jotka haluavat tehokkaan kokovartalotreenin huikean musiikin tahtiin! Sopii loistavasti myös alottelijoille.

JG Core & Stretch
Lihaskuntoharjoittelu keskittyen vatsaan ja selkään, lopuksi venyttely.

JG Core & Mobility

Lihaskuntoharjoittelu keskittyen vatsaan ja selkään, lopuksi liikkuvuusharjoitteita.

Crosstraining
Koko kehon korkeaintensiivinen lihaskuntoharjoittelu. Tunti koostuu yksinkertaisista harjoituksista levytangolla, käsipainoilla, kahvakuulalla, levypainoilla, omalla kehonpainolla jne. Sopii myös aloittelijoille, painot ja suoritusnopeus saat päättää itse.

Burning Booty
Tehokas tunti missä painopiste on pakaralihaksissa, mutta koko alavartalo saa treeniä. Tulet ehdottomasti ”feel the burn”!

Kiertoharjoittelu

Circle-Mix

Kinesis-Cirkle
Ohjattua kiertoharjoittelua Kinesissalissa. Kinesis parantaa kehonhallintaa ja koordinaatiota sekä kehittää voimaa toiminnallisen harjoittelun kautta. Tunti lopetetaan venyttelyyn. Kiertoharjoittelu soveltuu kaiken ikäisille ja sovitetaan ryhmän mukaan.

Ladygym
Ladygym on naisten oma aika sunnuntaisin ennen salin tavallista aukioloaikaa. Ladygymillä voit osallistua kiertoharjoitteluun tai tehdä oman harjoituksen, pääasia että olet Lady! 🙂

Spinning
Spinning on pyöräilemistä sisätiloissa erilaisilla tekniikoilla vauhdikkaan musiikin tahdissa. Spinning on tehokas kuntoa kohottava liikuntamuoto, joka sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Spinning-tunteja löytyy eri vaikeusasteilla ja päätetään aina jäähdyttelyyn sekä venyttelyyn.

Combo
Rasvanpolttoa tekemällä 40 minuuttia kovaa lihaskuntoharjoittelua kuntosalissa yhdistettynä 30 minuuttia spinninkiin.

Spin & Body
Tällä tunnilla saat harjoitusta sekä kestävyys- että lihaskuntoon. Tunti koostuu lämmittelystä, kolmesta työosuudesta pyörällä, joiden välissä on kaksi koko vartaloa harjoittavaa lihaskunto-osuutta. Lopetamme jäähdyttelyyn sekä venyttelyyn. Tunti sopii aloittelijalle sekä kokeneemmallekin kuntoilijalle, sillä tunnin tason voit itse päättää.

Spinning 30
On spinning-tunneista helpoin ja on täydellinen tunti ensimmäiselle sisäpyöräilylle. Tai miksi ei palauttavana treeninä raskaampien tuntien lomassa! Tällä tunnilla vuorotellaan työkappaleita palautuskappaleiden kanssa.

Tabata-spinning 30

Lyhyt ja intensiivinen tunti, jossa työskennellään 20 sekunnin intervalleissa 10 sekunnin tauoilla. Sinä päätät itse vastuksesi ja vauhtisi sekä valitset työskenteletkö istuen vai seisten. Tästä syystä Tabata-spinning sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille että kokeneemmille pyöräilijöille.

Spinning 45
Keskiraskas spinningtunti, jossa tehdään hieman pidempiä intervalleja palauttelujen välissä. Tule mukaan kohottamaan kuntoa mukaansatempaavan musiikin tahtiin!

Power spinning 45
Power on yksi raskaammista spinningtunnneista. Tällä tunnilla sinulla on mahdollisuus kokeilla rajojasi ja tuntea erittäin kuormittavan harjoituksen huuma. Vuorottelemme ylä- ja alamäkiä ja palautellaan siinä välissä.

IntervallSpin 60

Haastava tunti, jossa pyöräillään mäkisessä maastossa erilaisilla intervalliosuuksilla. Intervallien pituus vaihtelee, mutta jokaisen osuuden jälkeen pyritään laskemaan sykettä, jotta taas jaksetaan työskennellä raudanlujaa. Tule mukaan vahvistamaan sydäntä ja lihaksia korkeaintensiivisellä treenillä!

UphillSpin
Harjoittelemme sisäpyöräilyä ylämäissä saadaksemme vahvemmat jalat sekä parantaaksemme hapenottokykyä. Painopiste sekä kestävyydessä että räjähtävyydessä. Aktiivista palauttelua työosuuksien välissä.

 Spinningtuntien aikana käytämme Activio-sykevyö järjestelmää. Saat siis lainata numeroidun sykevyön, jonka avulla voit seurata sykettäsi edessäsi olevalta valkokankaalta. Tämä auttaa sinua polkemaan oikealla vastuksella sekä vauhdilla kehittyäksesi!