Passbeskrivning

JG som står i namnet på varje pass betyder att Jeppis Gyms instruktörer har utarbetat egna koncept för alla muskelträningspass. Passen är alltså personligt utformade och instruktörerna själva har valt musiken.

Spinning är inomhuscykling till fartfylld musik med olika tekniker. Spinningen är en effektiv form av konditionsträning som passar alla oberoende  ålder eller kondition. Spinningpassen finns i olika svårighetsgrad och avslutas alltid med en kort stretch.

 

JG Shape

Ett glatt och energiskt pass som förstärker hela kroppen och förbättrar din kondition och rörlighet. Vi jobbar effektivt med egen kroppsvikt samt gummiband. För dig som vill ha en givande helkroppsträning till strålande musik! Passar också utmärkt för nybörjare.

JG PUMP

JG Pump är ett pass där du tränar muskelstyrka och muskeluthållighet med hjälp av skivstång, hantlar och egen kroppsvikt i takt till musik. Vi går grundligt igenom tekniken inför varje muskelgrupp. JG Pump passar också utmärkt för nybörjare, både damer och herrar.

Music: Turn Up The Watts Musician: Jason Shaw URL: https://audionautix.com License: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode

 

JG Core & Mobility

Muskelträning med focus på mage och rygg, avslutas med rörlighetsträning.

JG core & stretch

Muskelträning med focus på mage och rygg, avslutas med stretch.

Cirkelträning

Mångsidig träning som baserar sig på enkla, funktionella övningar på gymmet. Övningarna ger bättre styrka, uthållighet och balans. Passet avslutas med stretchning.

Timmen passar alla! Som nybörjare har du tryggheten av att instruktören visar hur maskinerna fungerar och hur övningarna görs rätt. Som en mera van gymbesökare kan det vara utmanande då någon annan planerarträningen åt dej.

Circle-Mix

Träning för hela kroppen i form av en cirkelträning på gymmet/kinesis-salen. Du anpassar själv rörelserna till din egen nivå.

Lady Gym

Ladygymet är damernas egen tid på söndagar innan gymmet öppnar för alla. På Ladygymet kan du delta i ledd cirkelträning eller göra din egen träning, huvudsaken är att du är lady!

Kinesis-Circle

Cirkelträning med instruktör som utförs i Kinesissalen. I Kinesis stärker man kroppskontroll, kordination och styrka genom funktionell träning. Passet avslutas med stretch. Cirkelträningen lämpar sig för alla åldrar och anpassas efter gruppen.

Crosstraining

Högintensiv styrketräning för hela kroppen. Passet består av enkla övningar med skivstång, hantlar, kettlebell, viktskivor, egenkroppsvikt m.m. Passar även bra för nybörjare, man väljer vikt och tempo själv.

Burning Booty

Ett effektivt pass med fokus på bakdelen, rumpan, men hela nedrekroppen får träning. Du kommer definitivt att ”feel the burn”!

 

Combo

Fettförbränning genom 40 minuter tuff muskelträning i gymmet kombinerat med 30 minuter spinning.

Spin & Body

På detta pass får du både konditionsträning och muskelträning. Passet består av uppvärming, tre jobbdelar på cykeln varvat med två delar muskelövningar för hela kroppen. Vi avsluta med nedvarvning och stretch. Passet lämpar sig för både nybörjare och vana motionärer eftersom du själv väljer träningsnivå med cykelns motstånd och vikter till muskelövningarna.

Spinning 30

Är det lättaste av alla spinningpass. Om du är nybörjare kan detta vara passet för dej, eller varför inte köra spinning 30 som återhämtande träning mellan de hårdare passen. Här varvas jobblåtar med mer återhämtande jobbdelar.

Tabata-Spinning 30

Ett kort och intensivt pass där vi jobbar i 20 sekunders intervaller, med en 10 sekunders paus mellan varje intervall. Du bestämmer själv ditt motstånd, ditt tempo och om du sitter ner eller står upp. Tabata-spinning passar därför såväl nybörjare som vana cyklister.

Spinning 45

Medeltungt spinningpass, där vi jobbar i lite längre intervaller innan vi återhämtar oss mellan arbetsdelarna. Kom med och höj konditionen till medryckande musik!

Power spinning 45

Power är ett av de mer utmanande spinningpassen. Här får du chansen att verkligen utmana dig själv och träna tufft. Vi varvar uppförsbackar med nerförsbackar och återhämtar oss där emellan.

IntervallSpin 60

Ett utmanande pass där vi cyklar i backig terräng i olika typer av intervaller. Intervallernas arbetslängd varierar, men efter varje avslutad intervall strävar vi alltid efter att ta ner pulsen för att sedan orka ge järnet igen. Kom med och stärk ditt hjärta och dina muskler med högintensiv träning!

UphillSpin

Vi tränar inomhuscykling i uppförsbackar för starkare ben, samt bättre syreupptagningsförmåga. Fokus på både uthållighet och explosivitet med inslag av intervallträning. Aktiv återhämtning mellan arbetsdelarna.