Konditionssal

salen

På Jeppis Gym finns Technogyms högklassiga träningsmaskiner och Wellnessprogramsystem.

WELLNESSNYCKELN
Fungerar som din personliga tränare och träningsdagbok. I nyckeln laddas ditt personlig träningsprogram och den leder dig sedan genom hela träningspasset.

Med nyckeln kan du också logga in dig till gymmet och låsa ditt klädskåp så länge du tränar.

CARDIO
Det finns en mångsidig cardioavdelning med löpmattor, olika crosstrainers, cyklar, handcyklar, roddmaskiner och skidmaskiner.

STYRKETRÄNING
Styrkesidan med fria vikter är väldigt mångsidigt. Där finns också Technogyms PureStrength­maskinpark, flera pressbänkar, knäböjställningar och Smithmaskin. Ett mångsidigt crossfitrack kompletterar utrustningen.

KINESIS
En egen sal finns för Kinesis träningsstationer och Easyline cirkelträningsmaskiner. Salen används för ledda träningspass eller som plats för hoppträningar och töjning.

BOXNING
I nedre våningen finns en boxningssal med tatamimatta. Där hålls ledda boxningspass men också gruppträning för mindre grupper.

AEROBICSAL
Salen används i huvudsak för muskelträningspass och stretch för större grupper.

SPINNINGSAL
Spinningsalen rymmer 25 kundcyklar plus instruktörscyklar och är en trivsam sal med discolights och stor duk för Activio­-systemet.

MASSAGE
På Jeppis Gym finns två effektiva massagestolar för avslappning och en ryggsträckare.

CAFÉ
Vi har ett litet café som också kan hyras av föreningar eller andra som behöver en samlingsplats.

LEKHÖRNA
Om föräldrar har barn med är det av säkerhetsskäl önskvärt att barnen inte springer omkring på gymmet. Det finns en liten lekhörna för barnen att vara i så länge föräldrarna tränar.

SHOP
I vår gymshop finns ett mångsidigt urval med kosttillskott.