Tjänster

header_2

JG som står i namnet på varje pass betyder att Jeppis Gyms instruktörer har utarbetat egna koncept för alla muskelträningspass. Passen är alltså personligt utformade och instruktörerna själva har valt musiken.

JG Pump
JG Pump är ett pass där du tränar muskelstyrka och muskeluthållighet med hjälp av skivstång, hantlar och egen kroppsvikt i takt till musik. Vi går grundligt igenom tekniken inför varje muskelgrupp. JG Pump passar också utmärkt för nybörjare, både damer och herrar.

JG BodyShape
JG BodyShape är en behaglig träningsform som går att anpassa efter egen kondition, passar utmärkt också för nybörjare. Konditionshöjande delar varvas med styrkedelar med betoning på benen och corepartiet, men även överkroppen får jobba. Övningarna görs med eller utan gummiband. BodyShape är passet för dig som vill träna styrka utan att använda andra vikter än egen kropp.

JG X-Bodyfit
Är en träningsform för dig som tycker om att utmana dig själv. Tuffa 45 minuter med övningar för hela kroppen. Passet består av högintesiva intervaller med olika styrke- och spänstövningar. Till sist varvar vi ner med stretch.

JG Ball
Bollgympa ger effektiv och rolig träning för mage, rygg och ben. Hantlar används för att också resten av kroppen skall få träning. Passet kan med fördel kombineras med spinning.

JG Core & Stretch
Muskelträning med focus på mage och rygg, avslutas med stretch.

Crosstraining
Högintensiv styrketräning för hela kroppen. Passet består av enkla övningar med skivstång, hantlar, kettlebell, viktskivor, egen kroppsvikt m.m. Passar även bra för nybörjare, man väljer vikt och tempo själv.

Tabata
Tabata är ett högintensivt pass där alla muskler, inklusive hjärtpumpen, jobbar. Tabata kännetecknas av att övningarna görs i 20 sekunder följt av 10 sekunders vila. Vi jobbar mestadels med egen kroppsvikt och hopp kan förekomma/undvikas. Kom med på ett härligt intensivt och svettigt pass!

Burning Booty
Kort men effektivt pass med fokus på bakdelen, rumpan, men hela nedrekroppen får träning. Du kommer definitivt att ”feel the burn”!

Body, Mind & Fun
Effektiv och rolig motionsgymnastik som passar alla i varierande ålder och storlek. Konditionshöjande del (inga hopp) varvas med varierande muskelträning.  Stretch och avslappning avslutar passet.

Fitness Pilates
I pilatesträningen är fokus på att stärka upp hållningsmusklerna – den viktiga kärnan i kroppen. Starka djupa mag- och ryggmuskler bär upp kroppen på rätt sätt och avlastar kroppen. Med en stark kärna kan du skydda kroppen, när du utför arbete och utövar andra träningsformer. Pilatesträning är en lugn träningsform, där vi jobbar med lugna och kontrollerade rörelser. På så vis kan vi hitta hållningsmusklerna, jobba effektivt och stärka dem. Vi tar hjälp av andningen i träningen, därför är pilates samtidigt en avstressande och återhämtande träningsform. För dig som vill förebygga besvär i kroppen och har du besvär kom då med och börja stärka upp kroppen inifrån.

MediYoga
MediYoga är en terapeutisk yogaform som utgår från klassisk Kundaliniyoga. Stillsam och balanserande. Passar för alla och speciellt bra vid ryggbesvär, hjärtproblem, sömnstörningar, ätstörningar, migrän m.m. Fysiska övningar och ställningar kombineras med andnings- och koncentrationstekniker.

Boxercise
Konditionsboxning passar alla oberoende av ålder eller storlek och den  är en utmärkt träningsform om du har problem med nacke och rygg.

Boxing
Namnet säger vad det handlar om! Boxning är för dig som behöver få utlopp för överlopps energi, behöver få rörelse i axlar och skulderblad samt för dig som gillar boxning och vill ha effektiv träning för hela kroppen!

Fatburning Combo
”Fatburning” genom 40 minuter tuff muskelträning i gymmet kombinerat med 30 minuter spinning.

ACT gym/Kinesis
Cirkelträning med instruktör som utförs antingen i gymmet eller i Kinesissalen. I Kinesis stärker man kroppskontroll, kordination och styrka genom funktionell träning. Passet avslutas med stretch. Cirkelträningen lämpar sig för alla åldrar och anpassas efter gruppen.

Express Gym
Gymträning på ett annorlunda och effektivt sätt.

Ladygym
Ladygymet är damernas egen tid på söndagar innan gymmet öppnar för alla. På Ladygymet kan du delta i ledd cirkelträning eller göra din egen träning, huvudsaken är att du är lady! 🙂

Spin & Body
På Spin & Body passet får du både konditionsträning och muskelträning. Passet består av uppvärming, 3 jobbdelar på cykeln varvat med 2 delar muskelövningar för övrekroppen. Nedvarvning och stretch. Passet lämpar sig för både nybörjare och vana motionärer eftersom  du själv väljer träningsnivå med cykelns motstånd och vikter till muskelövningarna. En effektiv början på veckoslutet, kom med och svettas!

Spinning
Spinning är inomhuscykling till fartfylld musik med olika tekniker. Spinningen passar för alla: damer och herrar oberoende av åldrar och kondition.Spinningpassen finns i olika svårighetsgrad.

Easy 30
Är det lättaste av alla spinningpass: det passar utmärkt som första spinningpass eller som återhämtande träning mellan de hårdare passen. Under Easy-passen varvas jobblåtarna med återhämtande låtar. Passet är alltid 30 minuter.

Basic 45
Basic-passet är lite tuffare än Easy, men passar ändå alla. Även här varvas jobblåtar med återhämtning. Basic-passet är 45 minuter.

Power
Power är ett av de tyngre spinningpassen. Här får du chansen att utmana dig själv och verkligen träna tufft. Passets helhetstid är 45-60 minuter.

Uphill-Spin
Vi tränar inomhuscykling i uppförsbackar för ett starkare hjärta och ben, samt bättre syreupptagningsförmåga. Fokus på att bli starkare på cykeln, men även inslag av intervallträning. Passar erfarna cyklister men också nybörjare. Skonsam träningsform, välkommen med och prova!

 

På spinningpassen använder vi oss av Activio pulssystem. Det betyder att Du får låna ett numrerat pulsbälte och kan följa med din puls på duken framför. Det gör att du kan cykla med rätt motstånd och rätt tempo!